Thursday, December 16, 2010

gaya minum yang melampau...

Ceewahhh .... tajuk pun melampau... So, tengokla gaya minum adik hazimi yang melampau ni....






Gelas2 tu ummi beli sbb dua orang budak ni suka sangat main ngan cawan dan gelas kaca ummi... dah berapa bijik ntah jadi mangsa... so, ini dikira sebagai barang mainan jugaklah... bukan saje gelas, tapi tupperware juga jadi mangsa.. "ammarrrrs... awak berdua tu boy... bukan girl.... "

Abang hamizi.. walaupun teringin jugak untuk minum dengan gaya melampau tu, terpaksa melupakan hasrat kerana semua gelas tu dah jadi milik adik hazimi sorang.... bila apa2 barang dah kat tangan adik, abang tak akan kacau dan abang selalu mengalah ngan adik.... berlainan dengan adik.., apa2 sahaja yang kat tangan abang tanpa rasa bersalah akan dirampasnya walaupun barang yang sama dah ada kat tangannya... sooo noottiii la itu budak....






2 comments:

mzhany said...

igtkn botol dia mmg pnjang mcm tuh ahhaha tertipu ropenyer

the triplets said...

comeinya budak2 nih, saya tag awak untuk join contest si manjaku comel, ni link dia
http://julianamirul.blogspot.com/2010/11/jom-join-contest-si-manjaku-comel.html
25/12/10

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails