Thursday, July 21, 2011

.:: aduh!!! panik gila tadi... ::.

Baru je sampai ke rumah kul 4 tadi... terkejar2 jugak la....

Tadi panik gila saya bila kereta yang saya parking tiada kat tempatnya..... lepas habis sessi "terapi " kat SOGO tadi menonong la turun kat parking..... dah set kat mind park kat 3b punya tiang .... kemain lagi dengan konfidennya berjalan dengan hasil sopengan kiri kanan tangan menuju ke tiang yang bertanda 3b tu... ....  ada satu keta tu siap reverse lagi ikut saya konon2 nak park kat situ bila saya keluar... sampai2 je kat situ keta orang lain park kat situ... mr. wira saya tak de.!!!!!!... siap tekan lagi alarm remote kot2 bunyi bila kat situ.... senyap.... thats mean kereta saya sah2 tak de kat situ..... masa ni dah gedebuk gedebak dah hati perasaan.... bila konpem tak de tu konon2 nak naik la semula kat atas nak tepon mr. hubby.... bila sampai je kat escalator tu... pusing kanan arah surau tak de surau kat situ.... sah2 saya dah salah level..!!!! saya park kat B1, tapi turun kat B2...!!! memang tak de kat situ.... dan nombor tiang tu rupa2nya sama every level.... Alhamdulillah...lega..... my mr. wira masih selamat..... tak jadi tepon mr. hubby.... nanti sah2 kena gelak dan perli ....

 ini bukan kali pertama saya silap dan lupa tempat park keta... pernah terjadi jugak kat situ bila mr. hubby turun dulu kat keta sbb anak2 dah meragam.... bila abis bayar tu saya turun cari keta, tapi tak jumpa..... jenuh pusing lama jugaklah... nak call tak de line / network kat basement ni.... last2 saya naik atas semula untuk call mr. hubby.... begitu juga mr. hubby naik atas semula nak call saya.... sama2 naik atas semula jumpa kat atas.... adoyaiiiii.... belum sampai umur 40 dah nyanyuk n pelupa... hishhhhh.... padahal ni bukan 1st time ke sini... dah berkali2 tak terkira sejak Sogo lahir hingga sekarang....

~ abang, kalu baca entri ni jangan gelak dan jangan kata apa2 ehhh... senyum je ... ~

1 comment:

aimaniman said...

kak kah kah .. kalu akak selalu ilang ms alza aa... kat pac, shah alam.. cam sama je b1,b2,b3... so kalu x nak naik moto free ngan guard.. akak tulis no level n tiang sekali... malu arr bonceng guard..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails