Monday, July 18, 2011

.:: @ floria 2011 putrajaya ::.

Hari terakhir baru kami berpeluang kesini... buka FB tadi baru perasan yang beberapa geng kembar lain pun plan ke sini hari ni.... kami balik jam 6.30 tadi, tapi tak de plak rasanya terserempak dgn geng kembar lain... tak pelah.... tak de jodoh nak jumpa kot...

seperti biasa... apa lagi... gambar2 la...
*
*
*


















4 comments:

aesh came said...

Salam, lompat2 termasuk blog ni~ suka nya tgk your twins..mashaAllah.. hehe selalu berangan nk twins tp dgn ank sorg pun dh terkelam kabut ni..

aesh came said...

Salam, lompat2 termasuk blog ni~ suka nya tgk your twins..mashaAllah.. hehe selalu berangan nk twins tp dgn ank sorg pun dh terkelam kabut ni..

Izan Ishak said...

bestnya kak...kalau dekat nak jugak pegi sana....

Huszaini said...

As salam tuan tanah

jom join gathering kembar

http://amrafahan.blogspot.com/2011/07/gathering-beraya-dengan-geng-kembar.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails