Monday, October 3, 2011

.:: gang kembar rai kembar ::.

lamanya tak update.... mood hilang ntah kemana...

Semalam kami join gang kembar FB meraikan birthday dan akikah gang kembar iaitu anak norhidayati kat shah alam... untungnya eida ni, dua kali bersalin dah dapat 4 orang anak..

kami konvoi2 ramai dari tempat berkumpul di stadium shah alam, rasanya lebih  30 famili semuanya...

layan gambar je la ya.... ini sikit je... saje kongsi2.... nak upload byk2 tak mampu dah... dan mata pun dah layu nak citer panjang...









tuan rumah... punya 2 pasang kembar.. 1st twin dua2 lelaki dan yang baby tu sepasang... untungnya dia...

tuan presiden en. huszaini ngan tripletnya... mana sorang lagi eh?

puan fatma ngan tripletnya... comelll..



........................jumpa lagi .......................


5 comments:

Mama Kembar 3 said...

bestnya dpt berkumpul camtu. terkilan gak rasa last minit terpaksa cancel tak join

~: nisa :~ said...

MK3 ; semalam tercari2 gak kelibat nani and triplet sbb kat list nama ada nak join...

MaMa_AdHa said...

erm terlepas lagi.. dorang invite dalam fb yea? dh lama tak bukak fb jadi tak tau pun ad event dekat dgn rumah. kalo tak blh join.

Rizziela said...

mana gambar saya :D

~: nisa :~ said...

@Rizziela: kat gambar ketiga tu ada nampak sket kat celah2 tu haa... saya pun tak upload byk sbb masa taip entry ni dah pukul 1 pagi rasanya.. ngantuk...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails