Friday, October 28, 2011

.:: terlentok gakk ::.

ni mmg tiru mama kembar 3 punya tajuk dalam entri INI... tapi ini adalah versi lentokan twin ammars dan adiknya aqeel... kira cam triplet jugak la kan....




Diorang ni kalu balik kampung je diletakkan dalam car seat macam ni sbb perjalanan jauh dan senang nak tidur dan selamat sket...., ngam2 3 car seat kat tengah tu dan abang aiman kat belakang...  kalau pergi mana2 dalam KL je mmg diorang tak nak nya dok dalam car seat ni...terutama adik aqeel sbb dulu2 masa kecik ummi selalu pangku je dia...., berbeza ngan twin ammar sbb dua orang, so nak adil mmg dari kecik dua2 letak dalam car seat je...

 sekarang kalu nak tidor terlentok je teruss... tp wajib ada susu..

kalau hari2 biasa, carseat ni permanently diletak dalam mr wira ummi je sbb pukul 6.30 pagi dah keluar rumah nak kena hantar nursery dan sekolah abang aiman, dan kadang2 diorang still tidor lagi.... so  mmg ngam2 adik aqeel punya kat depan, twin ammars punya kat belakang kiri kanan dan abang aiman dok tengah2... mmg muat2 je utk putera2 ummi 4 orang ni....

2 comments:

Mama Kembar 3 said...

comeiiii! suka tgk diorang semua pakat terlentok camtu, cute. esp pic last yg tido atas riba tu alahai cam baik st kan hehe

Izan Ishak said...

yelah...sama tajuk cam mamakembar3. tp ini versi ummi ammars. comel je dorg tido dlm carseat tuh....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails