Tuesday, September 25, 2012

..:: areefa @ 2 bulan ::..


 4 jam selepas dilahirkan... 2.76kg




kini... dah bambamm ...


hari ni 25 september 2012, genaplah umur baby areefa 2 bulan... sekarang dah pandai senyum bila diagah dan dah boleh bercakap.... biar betul ummi ni baby areefa dah boleh bercakap?? ... baby areefa bercakap bahasa "baby" la... "aaaaaa..." aaaa.." ..

setakat ni 24 jam dok berkepit ngan ummi, fully direct BF, minggu depan 1-4 okt ummi kena berkursus plak, w/p ummi masih dalam maternity leave, ummi kena attend gak kursus tu sbb wajib dan nk tangguh atau ganti lain masa pun dh x der dah utk tahun ni... dan tengah bulan depan ummi dah nk kena masuk keje balik... setakat ni train baby areefa guna botol belum berjaya sepenuhnyer.... kalu tgh lapar dan paksa2 sket baru nak hisap....tu pun dengan riak muka dan tangisan merajuk..... alahai anak dara ummi ni... dia ingat dia ni boleh berkepit ngan ummi sentiasa kott... ummi nk kena work la sayang....

2 comments:

Izan Ishak said...

salam kak...

kejap je dah besar bby areefa. dah 2 bln pun ye. hmmm... bby zayyan pulak terbalik kak, kalau dah haus sgt makin laju dia isap botol susu tu...

PinkUmmi said...

alolo...comeinye die...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails