Saturday, April 13, 2013

..:: yang buyat-buyat ::..



adik @ hazimi  : ummi.... beyi  la kat adik yang buyat-buyat tu.....
 
abang @ hamizi : a'aah ummiii.... abang pun nak.... beyiilah ummiii...
 
ummi :  ??? ..yang buyat-buyat???? apa yang buyat2 tu....
 
adik : alaaaa.. ummiiii... yang buyattt tu.... macam donat tuuuuu...
 
ummi : buyat macam donuttt??? ( sambil dok imagine bentuk donut...)
 
 
*
*
*
*
*
*
 
 
 
adik : adik nampak orang main masa mandi koyam kat hotel tu....
 
ummi : ooooooooo pelampung.... itu orang panggil pelampung la dik... ok.. nanti kita beli..
 
 
*
*
*
*
so.. baba belilah 3 biji "yang buyat2 mcm donut" ni untuk triplet nya ini... adik, abang dan aqeel...
   
 
 
punyalah excited minum cucu pun duk peluk yang buyat2.....

 
bila dah ada pelampung ni.., tiap2 hari ajak mandi koyamm.... sabar ye ... ummi baba sibuk... nanti lah .... ada masa kita pergilah.... alahaiiii.. masing2 tak sabar nak swim la tu....
 
>>> beyi ~ beli  .  koyam ~ kolam .  buyat ~ bulat  . cucu ~ susu <<<

3 comments:

||aLeaSaRa|| said...

as salam sis!hahaha yang buyat2 alah comel jer words tu.

||aLeaSaRa|| said...

as salam sis!hahaha yang buyat2 alah comel jer words tu.

misz sheyla said...

dah agak dah buyat2 tu..tapi x dapat nak tangkap word beyi tu..ingat baby..hehehe...nasib baik dah di translate

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails