Monday, February 14, 2011

gathering gang kembar (part 1)

Baru berkesempatan nak update cerita gathering gang kembar hari tu... Sebelum tu  tak confirm pun ngan abah aunis nak pergi, sbb takut tak sempat dan tak dapat pergi. Bertolak dari rumah pun dekat pukul 4 dah, tambahan jalan MRR2 pun jam, tapi Alhamdulillah sampai juga walaupun  last sekali sampai.... hujan plak tu...

*
*
*

 ... on the way ...
... adik aqeel ... lena di pangkuan..








 ... bro. Ben : TQ sudi singgah join kami walaupun sekejap....



... anak dara syomell.. twin elly & emmy dan triplet aunis .....

 .... ammars ngan Qiestina yang syomel dan glamer tu...
 .... aiikk.. Ammar Hazimi nak ngorat Qies ya... Mama Qies dah ada ramai calon la utk anak daranya tu...


...... cedapnya aunis mamam tembikai... faris, fahmi, fauzi   khusyuk menikmati spagetti...

*
*
*
nanti sambung... (part 2)

8 comments:

Mama Qiestina said...

eheheheheh ramai calon tapi mama nak yang macam imam muda :P

wakakkakaa.

nice to meet kak nisa & kembo ammar that day!
btw yat dah tempek ur hero peek kat belog yee.

Huszaini said...

tqvm!!!

mzhany said...

waaa seronoknya, bersama kembar kembar..beshnyer kaknisa...

Mama Kembar 3 said...

suka sgt tgk semua pics ni, terbayang kemeriahan picnic kita tu kan hehe

nur aisya humaira said...

waa,gerammmnye tgk kembar2 byk2...:)
salam maulidur rasul..:)

Tengku Sidek said...

blink2 blog ni..eii saya ada disini juga..bapa khayra sara ni..hihh

Elly & Emmy said...

baik jer geng anak2 kembar ni.. masing2 duk layan makanan..

||aLeaSaRa|| said...

tq sis 4 this foto huhu tak dpt gi tgk foto ni pun jadilah kan...hepi tgk penuh ngan kembar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails