Monday, February 21, 2011

gathering gang kembar.. (part 2)

... baru berkesempatan untuk sambung kisah gathering  part 1 ...



.... adik aqeel manje2 ngan nenek abang triplet 3F ....





... qiestina syomelll.. kembar ngan mamanya ....  geram pipinya yang tembumm itu....
*
*
*
Kalau twin triplet lain mula2 sampai  berposing pusing kat kat play ground ni dulu, tapi kami yang sampai lewat di tengah hujan yang lebat terpaksalah abis acara nak balik baru berkesempatan terjah kat playground ni.... yang lain dah balik tinggal kami, triplet aunis , dan twin sara & kyra je lagi...

dah nak masuk kereta dah, tak jadi sbb belum main lagi... so panjat bukit naik semula kat atas...














2 comments:

Love... said...

huhuhu..... best nyer gathering.. plan asal nak join.. then dni plak patah bahu... tu yang x leh nak pi....... huhuhuhu

Huszaini said...

Nanti kita jumpa di next gathering yer!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails