Friday, June 17, 2011

.:: gelagat twin baby yang melucukan ::.

hari ni ummi cuti.... MC .... tak berapa  sihat untuk bekerja, tapi sihat  untuk berblog... he3..
anak2 hantar nursery... so boleh la ummi ngadap lappy ni dgn amannnn... kalau tak, jangan harap... ranapnya keyboard dikerjakan si triplet tuh.... dah rosak sekali haritu....

dalam ummi dok godek2 video2 si twin ni masa zaman baby dulu ni dalam HP lama ummi ni, terjumpalah video ni yang pada ummi amat mencuit hati... melucukan.... baby2 lagi dah "gila kamera" si ammar hazimi a.k.a adik.... bila camera phone tu dihalakan kat dia, dia akan ok, tapi bila HP tu dihalakan kat ammar hamizi a.k.a abang... yang dok sebelah dia tu, mulalah menangis.... dan bila dihalakan padanya semula... dia senyap.... jom tengokk..

*
*
*

video
.:: abaikan sound effect yang kedengaran tu ya ::.

~ sampai sekarang budak berdua ni "gila kamera"... pantang nampak kamera mulalah sibuk sebut "cheeezzz..." minta ambik gambar dia...selagi tak ambik mula la buat perangai ... nangis..... alahai....~

.:: abang cool ~ adik cebek ::.

5 comments:

suha said...

waa so cute (^_^)
pndai tol hehehe

Mama Kembar 3 said...

hehehe cute jer! pandai dia nak attention tu hehehe

btw, nisa yg tanya bout kelambu moden tu yer? mama beli kat seller dlm fb, harga rm60 include pos. Leh baca kat entry ni: http://mamakembar3.blogspot.com/2011/05/barang-baik-kena-laa-crita.html

~: nisa :~ said...

@suha: tq

~: nisa :~ said...

@mk3: thanks...

||aLeaSaRa|| said...

hye sis nisa!dah sihat ke belum nie?wah mmg comel kembar tu.seronokkan bila tgk keletah anak2...release tension he3...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails