Tuesday, March 1, 2011

twin ammars merempit ......


Macam2 aktiviti ammars 2 orang ni malam2.... bukannya nak tido awal... asyik main je... aktiviti ammars 2 orang malam ini ialah merempitt...
*
*
*
 ...... adik bawa motor dengan laju...., abang bonceng kat belakang .... 


.... tiba-tiba adik brek dengan mengejut sebab takut terlanggar semut yang melintas kat depan...... so, dua2 terjatuh dari motor.....



..... nasib baik tak cedera... so adik dan abang naik semula motor..... abang peluk adik dengan kuat sbb takut jatuh lagi....

....  tiba2 kedengaran suara yang tak best didengar..." .... adikkkkk .... abangggg .... tidoooooo ....." 
(... kadang2 budak 2 orang ni nak ummi jerit baru nak tido... kalau tak, senggih je kalau suruh tido.... )

2 comments:

Huszaini said...

Comelnya!!! hhihihihi

Mama Kembar 3 said...

cute giler! bantal peluk pun leh jadi motor, bijak bijak hehehe

btw, car sticker tu my hubby tempah custom made kat kedai buat sticker. Tak ingat plak apa nama kedai tu. Tp sekeping tu RM50 gak laa, pasal custom made kan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails