Friday, March 25, 2011

happy birthday ammars...

... hari ini 25 Mac 2011, refer kat ticker sebelah tu genaplah umur twin ammars 2 tahun..... happy birthday...

~ happy birthday to ammars ~

.. harapan ummi dan baba agar ammars menjadi anak yang soleh, sentiasa dilimpahi dan dimurahkan rezeki ....berjaya didunia dan akhirat..... aminnn..

hari ni tak dapat nak celebrate lagi sebab baba tak de, baba kursus kat kuantan sampai hari ahad... sob....sob... *cedihhh* . kena tunggu baba balik dulu la....

apa2 pun layan la perkembangan twin ammars ni.....

.:: newborn.. kat hospital pusrawi 2 tahun lalu.... 2009 ::.

.:: umur 1 bulan... kat kg di t'ganu ::. 
...note: abaikan tarikh kat gambar tu... salah setting kat kamera...

.:: umur nak masuk 2 bulan... sebelum dibotakkan ::.

.:: new image.... budak botak ::. 

.:: dah mula tumbuh rambut ::.

.:: jambul mula memanjang ::.

.:: 7 bulan... boleh niarap, nak start merangkak ::.
 *
*
*
.:: kanak-kanak ::.

.:: remaja ::. 

.:: dewasa ::.

... hu...hu.. he..he... dah dewasa anak ummi ni..?? ... taklah... masih berhingus lagi la.....

~~~<@ ummi love both of you very2 much...muahhhhh @>~~


7 comments:

Amirrah Zawani said...

comelnya dorang ni.. happy birthday :)

Pn. Jaja said...

happy birthday tu si kembar Ammars.. Semoga menjadi anak yg soleh :)

~: nisa :~ said...

amirrah : thanks

~: nisa :~ said...

pn. jaja: Insyaallah...terima kasih,,

AzharAzfar said...

happy birthday... erm.. mmg betul la birthday Ammars selang berapa hari jer dengan azhar dan azfar.. kira sebaya la tu...

||aLeaSaRa|| said...

hepi bday sekali lagi ye utk Ammars he3..hepi tadi dpt pegang Ammars.selalu tgk kat blog je.

~: nisa :~ said...

alea, terima kasih...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails