Sunday, April 3, 2011

gathering gang kembar.. alahaii kek ammars..

Ummi tak nak citer lagi pasal gathering, next entry nanti ummi citer...
Ummi nak citer pasal birthday ammars yang dicelebrate sempena gathering gang kembar... biar happening sket celebrate ramai2.... ummi ngan baba bukan main excited lagi, siap sediakan sedikit 'buah tangan' untuk anak2... yang join gathering ni... tapi alahaiiii... cedihnya ummi... sebabnya... bila ummi bukak je kotak masa susun kek kat tikar tu tadi tiba2....
*
*
*
tengoklah rupa kek birthday ammars yang hilang rupanya ni... ikutkan hati ummi tadi nak je letak balik dalam kotak, tapi memandangkan baba dah sponsor untuk anak kesayangannya ni, maka terpaksalah letak juga walaupun tebal je muka ummi ni... 

kemain lagi ummi mintak diorang buat colour merah putih utk wording tu matching ngan tema baju ammars... yang tinggal hanya wording happy dan hazimi je...  terpenyek kot sbb letak macam2 kat dalam paper bag kek tadi masa pindah dari wakaf sbb hujan  ke tempat berbumbung ni...


birthday boys yang terkejut tengok rupa keknya yang sudah hilang rupa...  agaknya kalaulah dia besar dan faham mesti nangis kuciwa tengok rupa keknya...


ummi terpaksa kontrol sedih dan frustt.... eerrr... yang gegirl tu anak sape ya.. dah lupa.. bakal menantu ummi kott.... (first time ummi interframe muka kat blog... he3... malu aii)


.:: antara birthday kek tadi... yang lain cantik je rupa..... ammars punya...alahai.. tapi Alhamdulillah... licinnn...  ::.


.:: antara birthday girls and boys yang celebrate sama2 ::.


 ..... sedikit "goodies" buah tangan untuk anak2 yang join.. lupa nak snap malam tadi masa gigih packing... prepare 50 packs... ingatkan berlebih... rupanya tak cukup.. tak sangka ramaii yang join gathering kali ni... maaf ya pada yang tak dapat... ini pun dapat snap yang abang aiman cilok satu.....

 .:: close up sket tag yang ummi buat sempena birthday ammars, kasi kenangan ::.

... walaupun cedih dan kecewa, ummi sefamily ucapkan terima kasih pada abah aunis sebab gigih anjurkan gathering ni... next entry ummi citer pasal gathering ni... sebelum tu, aleasara dah buat entry pasal gathering dan birthday ni...sampai part three lagi tu... 

8 comments:

||aLeaSaRa|| said...

yelah kite lupa nak ucapkan terima kasih beri goodies bag tu he3..ni pun dok belek2 gula2 dlm tu.kite pun makan jugak he3....alah takpe pasal kek tu..yg penting twins tu enjoy.alah kite takde pun dapat tag yg gambar ammar2 tu huwaaa..tak dpt buat kenangan

~: nisa :~ said...

alea, tak ada apa sgt pun.. saje bagi anak2 happy...tercabut kot tag tu...

Huszaini said...

terima kasih yer!

~: nisa :~ said...

huszaini: sama2 lain kali boleh gather2 lagi... tambah aktiviti bagi anak2 lagi happy..

Izan Ishak said...

mekasih atas goodies bag tu. seronok anak2 izan dapat. alahai...sian plak tgk ammars terkezut tgk kek dia ye. tp kek tulah yg izan makan dulu semalam. sedapnya masih terasa kat tekak ni tau~

*semalam pun tak dpt sembang byk2 kan...harap2 lepas ni dpt jumpa lagilah ye nisa...nice to meet you!

Elly & Emmy said...

happy besday ammars..
wah besday tahun ni paling meriah yer.. dikelilingi oleh kembar2..

sayang elly&emmy tak dapat join sama..kalau tak boleh tumpang bergambar ngan ammars yg hensem ni..

ida said...

best dapat goodies tu..my son duk habiskan amik belon dalam tu..memula wonder mana laaa derang dapat belon2 tu hehehee

~: nisa :~ said...

@ida : saje bagi anak2 happy... abang aniq tolong tiupkan belon tu untuk adik aleeya n aleesa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails