Tuesday, April 5, 2011

gathering gang kembar ke 2 - part 1

salam semua.... ni baru berkesempatan nak citer pasal gathering . Mommies blogger yang lain ramai dah buat entry pasal gathering ni, terutama aleasara yang paling cepat buat entry .. saya baru je nak bercerite, berkongsi rasa...

kami sampai dalam pukul 10.00 pagi .. pusing-pusing ronda-ronda tak nampak lagi family kembar yang lain... maknanya kami yang pertama la kott... masa gathering gang kembar kali pertama hari tu family kami yang last sekali sampai, tapi untuk gathering yang ni kami yang first... bersemangat tu, tak nak lambat lagi kononnn....  tak lama pastu sampaila family twin  najwa & najla seterusnya diikuti family twin affan & afnan... seterusya....  tak ingat dah siapa seterusnya... dan tak lama kemudian sampaila tuan penganjur, siapa lagi kalau bukan abah AMRAFAHAN , memaklumkan yang kita akan berkumpul di wakaf bersebelahan playground, sampai je kat sana tak lama pastu hujan renyai2... so, kami terpaksalah perpindah semula ke tempat berbumbung yang lebih selesa lah kan..

Apa2 pun layan la gambar yang sempat disnap hari tu... gambar2 ni saya tak watermarked kan sebab mungkin ada kot sapa2 yang rasa berkenan dan berminat kat gambar ni boleh ambik, diizinkan... kongsi2....

.:: mula2 ni gambar ramai2 la dulu kat tangga, khas untuk majalah pa & ma katanya...  ::.

.:: ni gambar kami sefamily ngan tema red and white  ::.
.. gambar ni diambil dengan izin dari blog izan, tq ummi izan...

.:: twin najla & najwa... caring & loving la kakak berdua nii ::.


.:: twin afnan & affan... bajunya hampir2 nak sama la dgn ammars ::. 

.:: tapak perkhemahan perkelahan kami.... anak2 baba..kiri, kanan, dan tengah... join sekali kak mira n abang mirul, merangkap pengurus ammars ::.

tak terkejar kami budak 3 orang ni (termasuk abang aiman la, bukan adik aqeel..)lari kesana sini, tambahan tempat ni yang berdinding berbilik2 sesuai benarlah jadi tempat berlarian dan persembunyian diorang, tak caya tanyala mommies yang lain pun, pasti sependapat punya terutama mama nani yang siap main kejar2 nyorok2 lagi ngan 3 heroesnya::.



 .:: twin... twin.. twin.... tak sempat berkenalan la.. ::.

.:: birthday boys and girls... citer pasal birthday ni boleh baca kat SINI. cedih wooo ::.

.:: twin boboy yang comel berbaju oren yang asyik nak tiup lilin kek ammars..  ::.

 .:: happy birthday to kembars... ::.


.:: bergambar ramai2 untuk 1tube.my ::.




.. ni je lah dulu untuk part 1, nantikan part 2 dan seterusnya part 3 (kalu rajin)...


4 comments:

Zakiyah Zainon said...

seronoknya kakkkk.....
insyaAllah, saya akan usaha hingga dapat join the next gathering kembar hehehehe

~: nisa :~ said...

@zakiyah: mmg seronok... lps ni bro. huszaini cadang buat gathering raya plak, jgn lpskan peluang untuk sertai...

Huszaini said...

untuk gathering raya kena cari pembantu dari sekarang aa. hehehe... sapa nak tulun??

~: nisa :~ said...

@huszaini : Insya Allah kami bantu setakat mana kemampuan kami...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails