Wednesday, April 13, 2011

bila twin dapat driving licence...

seseorang bila dah lulus lesen memandu, pasti perasaan gian untuk memandu tu ada.... pantang nampak kereta... terus nak pegang stereng.... kalau ummi dulu zaman kat kampus dulu mana2 kawan yang baru pass driving licence ni yang asyik nak test power ni kami gelarkan "gila stereng..." ha..ha.....

begitu jugalah yang terjadi pada adik hazimi ni yang telah pun lulus ujian memandu dan kini memegang lesen kelas ABC.... aikk? ummi nya driving licence kelas D je... adik ni kira lagi advanced daripada ummi la ni....

bila dah ada lesen ni pantang nampak kereta je terus meluru nak drive.... pastu tak nak turun2... tak caya tengok ni...
*
*
*


 






*
*
adik aqeel pun dah mula cuba-cuba nak drive.... kira berani la ni... tapi adik aqeel masih belum lulus, masih belajar, lulus lesen L je...


 abang hamizi belum berani lagi... tak lulus lagi nak drive, penakut skit dia ni... takpelah... selamat coin ummi... he..he....he..

>>>>>> *<<<<<



Harap2nya adik bila drive ni, jadilah pemandu yang berhemah (bukan berlemah)... jangan asyik nak nak berdrift ke atau laju2... bukan apa... kes ammars ni merempit sampai ter "accident" masih segar diingatan ummi... nasib baik tak cedera... nak tau citer pasal kes ammars ni merempit boleh baca kat SINI.
*
*
~ PANDU CERMAT JIWA SELAMAT ~
~ BERHATI-HATI DI JALAN RAYA ~
~ INGATLAH ORANG YANG TERSAYANG ~


2 comments:

faisal apardi said...

ala yg tak bestnya drive isap botol susu..tak lawala..buang2...

faisalapardi.com

Huszaini said...

waa!! advance ni!! hehehe comel!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails