Wednesday, May 25, 2011

.:: cermin ajaib ::.


Asalnya gambar ni ummi pertaruhkan untuk join contest setelah ditag oleh mamakembar3 iaitu contest baby love mirror .... anjuran elle ni...
malangnya sampai ke hari ni  ummi tak dapat nak ke blog puan penganjur ni.. tak tahu apa masalahnya... gambar dan banner kat entry mamakembar3 pun hilang...  mungkin bukan rezeki ummi nak join contest ni... kuciwa la jugak... dah siap dah entry ni cuma nak copy banner je...

....... apa pun jom tengok ragam kembar ni dengan cermin ajaib ni...
*
*
*
*

~ twin hazimi kehairanan macam mana gambar dalam cermin memakai cermin mata.... sedangkan hakikatnya mereka tak pakai pun cermin mata itu... sebenarnya itu adalah CERMIN AJAIB..!!! ~

~ terpaksalah ummi edit balik entry ni yang dah lama tersimpan kat draf.. sbb rasanya dah tak de peluang kot nak join sbb tarikh tutupnya ialah 26 Mei.. ~


2 comments:

Kamalia said...

hehehe..sungguh kretip ummi buat cermin ajaib tuk duos tu ye..

Huszaini said...

sayang cermin nih! hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails