Thursday, May 5, 2011

bila twin bershopping......

beginilah gayanya triplet twin 3 orang ni...bila ikut ummi ngan baba ronda2 kat shopping complex ni...  kalau beli barang terpaksa gunakan 2 troli sebab troli ni dah penuh ngan budak 3 orang ni.. kalau biarkan diorang jalan sendiri alamat jenuhlah nak mengejar dan juga nak menyusun balik barang-barang kat rak tu... bila berjalan sendiri tu diorang akan sibuk pilih punggah barang dari rak... tangan tu ada je barang yang nak dicapainya.... so... tak nak memeningkan kepala masukkan diorang bertiga ni dalam troli.... bila dah bertiga camni... adalah pertanyaan2 macam ni... "kembar 3 ke.. ??"  jawapan ummi.... baca kat entri INI.

 




bila lama dah kat dalam troli tu kadang2 diorang boring nak keluar gak...  mintak nak keluar... tapi ummi buat tak tahu je... duduk je la diam2 kat situ...

2 comments:

Mama Kembar 3 said...

comey je bertiga dlam trolley. sama laa cam my boys, kalau kitorang pegi shopping lebih baik laa duduk dlm troley drpd diorang sibuk 'bershopping' jugak, nanti fenin! hehehe

~: nisa :~ said...

@mk3: betul...betul...betul...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails