Thursday, May 12, 2011

.:: saya blogger muslimah ::.

terima kasih sis aleasara tag kan saya untuk sama-sama join segmen yang dianjurkan oleh bro el-hakim dari blog pilihanhati ni.

sesiapa yang nak join senang je... just letakkan banner tu kat entri anda dan tag kan 2 orang rakan untuk join....

Untuk itu saya nak tag 2 orang adik yang masih bergelar student ni untuk join iaitu conangirlz dan akmakasim   .

2 comments:

mashi said...

cute si kembar..hehe

conangirlz said...

thnx kak tag saye :)
saye dah buat dh :)
hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails